foto

Marek Káčer

  • nar. 1.3.1989 (30 let)
    Trnava, Československo

Biografie

Vyštudoval Vyššiu odbornú filmovú školu v Zlíne a následne Vysokú školu muzických umení v Bratislave v obore kamera a fotografia. Študoval pod vedením významných slovenských kameramanov ako Dodo Šimončič, Stanislav Szomolányi, Tomáš Juríček a ďalší. Počas svojho štúdia pracoval na mnohých krátkych filmoch, kde si okrem kamery a strihu vyskúšal aj prácu režiséra.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Za dverami
2017 Jessie&Joe
Ríbezľák
Toto nie je o nás
2016 Divoká karta
Staré dobré časy
U štrbavého slona
2015 Bylinkár (studentský film)
2014 Phari (studentský film)
Prvá posledná (studentský film)

Dokumentární

2016 Portrét primabaleríny

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Za dverami
2017 Toto nie je o nás
2016 Divoká karta
Staré dobré časy
VGBND (studentský film)
2015 Bylinkár (studentský film)
2014 Phari (studentský film)
Prvá posledná (studentský film)

Dokumentární

2016 Portrét primabaleríny

Střihačská filmografie

Filmy

2015 Bylinkár (studentský film)
2014 Phari (studentský film)
Prvá posledná (studentský film)

Dokumentární

2016 Portrét primabaleríny

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Staré dobré časy

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace