foto

Robert Aramayo

  • nar. 7.11.1992 (27 let)
    Kingston upon Hull, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Antebellum
Kingsman: První mise
The Empty Man
2019 Eternal Beauty
Stray Dolls
2018 Galveston
The Standoff at Sparrow Creek
2016 Noční zvířata

TV seriály

2020 The Lord of the Rings (TV seriál)
2019 Lewis and Clark (TV seriál)
MINDHUNTER: Lovci myšlenek (TV seriál)
Epizoda 4 (S02E04)
2017 Hra o trůny (TV seriál)
Drak a Vlk (S07E07)
2016 Harley a Davidsonovi (TV seriál)
Hra o trůny (TV seriál)
Vichry zimy (S06E10)
Krev mé krve (S06E06)
Křivopřísežník (S06E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky