foto

Takaši Komacu

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2012 Se no Me (TV film)
2007 Kofuku na shokutaku
2005 Kidan
2004 Wild Flowers
2000 Kamen gakuen
1998 Joker: Jakubjógami
Neptune in Dotsuki-Dotsukare
1997 Gozondži! Fundoši zukin

TV seriály

2019 Wataši no odžisan: Wataoji (TV seriál)
2016 Fukigen na kadžicu (TV seriál)
Gu.Ra.Me! Sóri no rjóriban (TV seriál)
Kaseifu no Mitazono (TV seriál)
2015 Age Harassment (TV seriál)
2014 Kurofuku Monogatari (TV seriál)
Tokumei Tantei 2 (TV seriál)
2013 Toshi Densetsu no Onna 2 (TV seriál)
2011 Ore no sora: keidži-hen (TV seriál)
Utsukushii Rinjin (TV seriál)
2010 Salaryman Kintaro 2 (TV seriál)
2008 Loto 6 de 3 Oku 2 Senman-en Atate Otoko (TV seriál)
Muri na Renai (TV seriál)
Salaryman Kintaro (TV seriál)
2007 Jotei (TV seriál)
2001 Rookie (TV seriál)
2000 Gekka no Kishi (TV seriál)

Kameramanská filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2005 Kidan

Herecká filmografie

TV seriály

1999 Kizu Darake no Onna (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky