foto

Chris Jaymes

  • nar. 19.7.1973 (45 let)
    Long Beach, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 In Memory of My Father
2000 It's Alright Ma, I'm Only Trying
1999 Little Savant
Max, 13
The Reel
Verses
1998 Some Girl
1997 Den otců
1991 Vražda v New Hampshire (TV film)

TV seriály

2009 Ztraceni (TV seriál)
Pan La Fleur (S05E08)
2000 Uprchlík (TV seriál)
1999 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
The Heavens Can Wait (S05E23)
1998 Pomsta - s.r.n. (TV seriál)
1996 Případ pro Sam (TV seriál)
1994 Správná pětka (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1990 Fresh Prince (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2017 Deadly Expose (TV film)
2012 The Cottage
2005 In Memory of My Father
1999 The Reel

TV seriály

2013 Bad Samaritans (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace