foto

Nicholas Barnes

  • nar. 4.12.1967 (52 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Chlapi
1994 Romeo & Juliet (TV film)
1989 Ball-Trap on the Cote Sauvage (TV film)
1987 Scoop (TV film)
1981 Outland
1977 Bratři Lví srdce
The Brute
1976 Deadly Females, The

TV seriály

2016 Deep Water (TV seriál)
2000 My Hero (TV seriál)
1999 Bad Girls (TV seriál)
1987 A Killing on the Exchange (TV seriál)
The Bretts (TV seriál)
1986 Acorn Antiques (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
1985 Victoria Wood: As Seen on TV (TV seriál)
1984 Goodbye Mr. Chips (TV seriál)
Láska a manželství (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1981 Silas (TV seriál)
1978 Enemy at the Door (TV seriál)
Heidi (TV seriál)
1976 Fall and Rise of Reginald Perrin, The (TV seriál)
1971 Barlow at Large (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky