foto

Vincenzo Alfieri

  • nar. 6.2.1986 (35 let)
    Salerno, Campania, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 I peggiori
2015 Senza fiato
2013 Closer
Niente può fermarci
2012 Il generale dei briganti (TV film)
2011 Věk na lásku
2010 Mia madre (TV film)
Svatý Augustin (TV film)
2009 Ex
2008 Questa notte è ancora nostra
2007 Caravaggio (TV film)
Milano Palermo - Il ritorno
2006 Nemici per la pelle
2005 Carabinieri: Sotto copertura (TV film)
Dáma s kaméliemi (TV film)

TV seriály

2015 Solo per amore (TV seriál)
2012 Titanic - krev a ocel (TV seriál)
The 'Unsinkable' Sets Sail (E12)
A Crack in the Armor (E10)
Burden of Proof (E09)
další epizody (5)
2011 STUCK: The Chronicles of David Rea (TV seriál)
2008 Okouzlení X (TV seriál)
2006 La freccia nera (TV seriál)
2005 Gente di mare (TV seriál)
2000 Don Matteo (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2019 Gli uomini d'oro
2017 I peggiori

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Gli uomini d'oro
2017 I peggiori

Střihačská filmografie

Filmy

2019 Gli uomini d'oro
2017 I peggiori

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky