foto

Joachim Hess

  • nar. 21.11.1925
    Gelsenkirchen, Nordrhein-Westfalen, Německá říše
  • zem. 4.7.1992 (66 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Filmy

1983 Mensch, Berni (TV film)
1977 Watussi (TV film)
1974 Bismarck von hinten oder Wir schliessen nie (TV film)
Das letzte Testament (TV film)
Orfeus v podsvětí
1973 Diamantenparty (TV film)
1972 Herr Soldan hat keine Vergangenheit (TV film)
1971 Sparks in Neu-Grönland (TV film)
1970 Trauer muss Elektra tragen (TV film)
1969 Der vierte Platz (TV film)
1968 Der Vogelhändler (TV film)
1967 Bäume sterben aufrecht (TV film)
Die Voruntersuchung (divadelní záznam)
1966 Der Fall Hau (TV film)
Königliches Abenteuer (TV film)
1965 Der Krake (TV film)
1961 Die Verlobung in St. Domingo (TV film)
1959 Hallo, Freddy (TV film)
1958 Tod auf dem Rummelplatz, Der (TV film)

TV seriály

1982 Unheimliche Geschichten (TV seriál)
1978 Heidi (TV seriál)
1976 Karl, der Gerechte (TV seriál)
1973 Frühbesprechung (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)
1961 Adieu, Prinzessin (TV seriál)
Heinz Erhardt Festival (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1969 Help, Help, the Globolinks! (TV film)
1968 Der Vogelhändler (TV film)
1962 Vogelhändler, Der

TV seriály

1961 Adieu, Prinzessin (TV seriál)
Heinz Erhardt Festival (TV seriál)

Dokumentární

1979 Orpheus (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky