foto

Michael Schottenberg

  • nar. 10.7.1952 (65 let)
    Vídeň, Rakousko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Vila Henrieta
2003 Inspektor Trautmann - Hra skončila (TV film)
2002 Haider lebt - 1. April 2021
Trautmann - Das letzte Hemd hat keine Taschen (TV film)
2001 Blumen für Polt (TV film)
Pianistka
Wambo (TV film)
2000 Die Verhaftung des Johann Nepomuk Nestroy (TV film)
Kaliber Deluxe
1999 Der Feuerteufel - Flammen des Todes (TV film)
1997 Kreuzfeuer (TV film)
1996 Der Bockerer II - Österreich ist frei
Kino im Kopf
1995 Geschäfte (TV film)
Schnellschuß
1994 Saubere Aktien (TV film)
1992 Geheimnis, Das
1984 Tod eines Schaustellers
1982 Den Tüchtigen gehört die Welt
1981 Bockerer
1980 Jahre vergehen, Die (TV film)
1979 Feuer! (TV film)
Lebemann, Der (TV film)
1978 Straße, Die (TV film)
1976 Johann und Anna (TV film)

TV seriály

2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1994 Komisař Rex (TV seriál)
1976 Kottan ermittelt (TV seriál)
1975 Ein echter Wiener geht nicht unter (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

TV pořady

2012 Austropop-Legenden (TV pořad) - a.z.
2007 Wir sind Kaiser (TV pořad)
2004 Was gibt es Neues? (TV pořad)
1987 Seitenblicke (TV pořad)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace