foto

Alex Mackie

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Out of Blue
2017 Mary Shelleyová
2016 Indian Summer
Miliardové výkupné
Rozkaz zabíjet
The Siege of Jadotville
2015 Inspektor se vrací (TV film)
2014 A Poet in New York (TV film)
2013 Slavnost květin
2012 Miloval jsem Joyce Hattovou (TV film)
Ostrov pokladů (TV film)
2010 Zaslaná pošta (TV film)
2007 Chci to!
Holky z naší školky
2006 Ve stínu Beethovena
2005 Paralelní lži
Svatba ve třech
2003 Druhá přirozenost (TV film)
Pohádka mého života (TV film)
Rozverná mládež
2002 Rozpolcená srdce
2001 Jim z nádraží (TV film)
2000 Záhadné zmizení (TV film)
1999 Alenka v říši divů (TV film)
RKO 281 (TV film)
1997 Zrozeni z moře
1996 Suplent
1995 Soudce Dredd
1993 Mladí Američané
1990 Strangers

TV seriály

2017 The Crown (TV seriál)
Marionettes (S02E05)
2014 The Great Fire (TV seriál)
Endeavour (TV seriál)
Tajemství (S02E01)
2013 Darebák (TV seriál)
2012 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Duše génia (S06E01)
2011 Zen (TV seriál)
2010 Panství Downton (TV seriál)
2009 Den trifidů (TV seriál)
2008 Wallander (TV seriál)
2006 Robin Hood (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Důkazy nelžou (S01E01)
1994 99-1 (TV seriál)
Seaforth (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace