foto

Judith Sheindlin

  • nar. 21.10.1942 (78 let)
    Brooklyn, New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 They Came Together
2003 Intimate Portrait: Florence Henderson (TV film)
1998 Chips se vrací (TV film)

TV seriály

2008 Web Therapy (TV seriál)
1996 Soudkyně Judy (TV seriál)

Dokumentární

2016 X-Rated 2: The Greatest Adult Stars of All Time! (TV film) - a.z.
2001 Celebrity Profile: Brooke Shields (TV film)
1998 The Greatest (TV seriál) - a.z.
1987 Biography (TV seriál)

Host

TV pořady

2018 Norm Macdonald Has a Show (TV pořad)
2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2013 The Queen Latifah Show (TV pořad)
2012 Katie (TV pořad)
Larry King Now (TV pořad)
The Jeff Probst Show (TV pořad)
2010 Talk show bez zábran (TV pořad)
2009 RuPaul's Drag Race (TV pořad)
The Dr. Oz Show (TV pořad)
The Tonight Show with Conan O'Brien (TV pořad)
2008 Wendy: The Wendy Williams Show (TV pořad)
2007 The Florence Henderson Show (TV pořad)
2006 Rachael Ray (TV pořad)
2004 The Tony Danza Show (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
The 30th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2001 Show Wayna Bradyho (TV pořad)
1998 Hollywood Squares (TV pořad)
Roseanne Show, The (TV pořad)
1997 The View (TV pořad)
1996 Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1988 Inside Edition (TV pořad)
Live with Regis and Kathie Lee (TV pořad)
1985 Larry King Live (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)
Saturday Night Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky