foto

Gaby Fehling

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Dir zu Liebe (TV film)
1988 Naheliegender Mord, Ein (TV film)
1969 Jacques Offenbach - Ein Lebensbild (TV film)
1967 Frühling in Baden-Baden (TV film)
1965 Herr Kayser und die Nachtigall
1961 Treibjagd auf ein Leben
1959 Müde Theodor, Der (TV film)
1958 Der Sündenbock von Spatzenhausen
1957 Der gläserne Turm
1956 Zwei Bayern in St. Pauli
1954 Phantom Caravan
1952 Illusion in Moll

TV seriály

1978 Heidi (TV seriál)
1973 Lemmi und die Schmöker (TV seriál)
1960 Es geschah an der Grenze (TV seriál)
1959 Tales of the Vikings (TV seriál)
1953 Douglas Fairbanks Jr. Presents (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky