foto

Hans Wyprächtiger

  • nar. 29.9.1929
    Basel, Švýcarsko
  • zem. 6.5.2006 (76 let)
    Prien am Chiemsee, Bayern, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Tauerngold (TV film)
2000 Ade
1998 Tatort - Am Ende der Welt (TV film)
Wie stark muß eine Liebe sein (TV film)
1997 Lucie Aubracová
1996 Zvláštní poslání: Slepé oči žalují (TV film)
1995 Tatort - Eine mörderische Rolle (TV film)
1992 Mord im Atomkraftwerk (TV film)
Softwar (TV film)
1989 Kolize
Männer vom K3 - Diamanten machen Freunde, Die (TV film)
1988 Tatort - Die Brüder (TV film)
1987 Mrs. Harris fährt nach Moskau (TV film)
1986 Navždy a věčně
1984 Falešný princ
Lenin in Zürich (TV film)
1983 Der Tod kommt durch die Tür (TV film)
Kein Reihenhaus für Robin Hood (TV film)
1982 Touha Veroniky Vossové
Villa delle anime maledette, La
1980 Fabian
1978 Son of Hitler
1976 Margarete in Aix (TV film)
1974 Krycí název Oděsa
1973 Die Tausenderreportage
1972 Der Fall
Nasrin oder Die Kunst zu träumen (TV film)
1971 Allerleirauh
König Drosselbart
1970 Die Bestattung des Oskar Lieberherr (TV film)
Eröffnung des indischen Zeitalters (divadelní záznam)
1969 Christoph Kolumbus oder Die Entdeckung Amerikas (TV film)
1968 Käthchen von Heilbronn, Das (TV film)
1962 Vor Sonnenuntergang (divadelní záznam)

TV seriály

1995 Dr. Stefan Frank (TV seriál)
Inka Connection (TV seriál)
1994 Die Stadtindianer (TV seriál)
1993 Ein unvergeßliches Wochenende (TV seriál)
1992 Donauprinzessin (TV seriál)
1990 Insel der Träume (TV seriál)
Wie gut, dass es Maria gibt (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Wie du mir, so ich dir (S03E02)
Der Anfang vom Ende (S03E01)
1983 Diese Drombuschs (TV seriál)
1981 Einfach Lamprecht (TV seriál)
Goldene Zeiten (TV seriál)
1980 I.O.B. Spezialauftrag (TV seriál)
Les chevaux du soleil (TV seriál)
1979 Achtung Kunstdiebe (TV seriál)
Miss (TV seriál)
1978 Heidi (TV seriál)
SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1976 Die Unternehmungen des Herrn Hans (TV seriál)
Zwickelbach & Co. (TV seriál)
1975 Floris von Rosemund (TV seriál)
1974 Die Fälle des Herrn Konstantin (TV seriál)
Les brigades du Tigre (TV seriál)
Münchner Geschichten (TV seriál)
1973 Ein Fall für Männdli (TV seriál)
Kara Ben Nemsi Effendi (TV seriál)
1972 Alpha Alpha (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
Recht oder Unrecht (TV seriál)
1969 Percy Stuart (TV seriál)
1968 Secrets de la mer rouge, Les (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky