foto

Sam Seig

  • nar. 8.12.1966 (53 let)
    Golden Valley, Minnesota, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2014 Pařba v Mexiku
2013 Mládeži nepřístupno
Scary Movie 5
2012 Tři moulové
2011 Týden bez závazků
2009 Papírový hrdina
2008 Město duchů
2007 Cougar Club
Těsně vedle
2003 Farm Sluts
Just for Kicks
2001 Agent Bílá krvinka

TV seriály

2019 Ve jménu našeho Pána (TV seriál)
And Yet One of You is a Devil (S01E07)
They Are Weak, But He Is Strong (S01E03)
Crashing (TV seriál)
MC, Middle, Headliner (S03E04)
The Secret (S03E03)
Jaboukie (S03E01)
2018 Grace a Frankie (TV seriál)
Krysy (S04E12)
Koleno (S04E09)
Panty (S04E06)
další epizody (4)
Poslední chlap na Zemi (TV seriál)
Karl (S04E09)
2017 Making History (TV seriál)
Pilot (E01)
Grace a Frankie (TV seriál)
Omluva (S03E09)
Tráva (S03E06)
Poslední chlap na Zemi (TV seriál)
Gender Friender (S04E07)
La Abuela (S04E05)
Skeleton Crew (S04E03)
další epizody (8)
2016 Poslední chlap na Zemi (TV seriál)
Třicet let vědeckého výzkumu v hajzlu (S02E18)
Falling Slowly (S02E16)
Proprďák (S02E14)
další epizody (4)
2015 Mr. Robot (TV seriál)
Poslední chlap na Zemi (TV seriál)
Tichá noc (S02E10)
Zabýčení (S02E08)
Nabitej drát (S02E06)
další epizody (5)
2013 Goldbergovi (TV seriál)
2009 Liga snů (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky