foto

Jörg Graser

  • nar. 30.12.1951 (68 let)
    Heidelberg, Západní Německo

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Cannes IFF

Scenáristická filmografie

Filmy

1995 Das verzauberte Lied
1991 Ich schenk dir die Sterne
1990 Abrahams Gold
Absturz (TV film)
1988 Der Bierkönig (TV film)
1987 Májová bouřka (TV film)
1981 Mond is nur a nackerte Kugel, Der
Trokadero

TV seriály

1997 Big Ben (TV seriál)
Selská svatba (S02E04)
1985 Via Mala (TV seriál)

Režijní filmografie

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky