foto

Matt Platts-Mills

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2016 Don't Knock Twice
FirstBorn
2014 Robot Overlords
2013 Stroj
2012 Chňapáci
Sex nebo život!
2009 Tormented
Werewolves: The Dark Survivors (TV film)

TV seriály

2018 The Alienist (TV seriál)
Castle in the Sky (E10)
Psychopathia Sexualis (E08)
Many Sainted Men (E07)
další epizody (4)
2017 Fearless (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
Taboo (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 2 (S01E02)
další epizody (4)
2015 Tajemství Enfieldu (TV seriál)
2002 Helen West (TV seriál)

Dokumentární

2011 Putování dinosaurů (TV film)
2010 Faith School Menace? (TV film)
Miliband of Brothers (TV film)
2008 Genius of Charles Darwin, The (TV film)
Vzestup peněz (TV seriál)
2007 Nepřátelé rozumu (TV film)
2006 Síla umění (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace