foto

Joseph R. Sicari

  • nar. 29.4.1939 (80 let)
    Boston, Massachusetts, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Life Support
2018 Racing Colt
2010 Stiffs
2009 Pod novým vedením
2007 The Last New Yorker
2006 (J)elita ze střídačky
2005 Zelená je tráva
2002 Devious Beings
2000 Comedy of Errors, The
1998 Babe 2: Prasátko ve městě
Maffiósso
1997 Ukradená láska
1991 N.Y.P.D. Mounted (TV film)
1990 Svět naruby
1988 Hot to Trot
Sam Found Out: A Triple Play (TV film)
1987 Bordeláři
1983 Antony and Cleopatra (TV film)
1982 Partneři
Vlastní spravedlnost
1981 Night School
1977 American Raspberry
McNamara's Band (TV film)
1976 Love Boat, The (TV film)
1974 Last Porno Flick, The
1972 Do řady!
1971 Kdo je Harry Kellermann a proč o mně říká ty strašné věci?

TV seriály

2015 Pot a slzy (TV seriál)
2010 The Pacific (TV seriál)
Home (E10)
Iwo Jima (E08)
Guadalcanal/Leckie (E01)
2002 Rodina Sopránů (TV seriál)
Kryštof Kolumbus (S04E03)
1999 Právo a pořádek (TV seriál)
Justice (S10E05)
1994 The George Carlin Show (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Wager (S04E18)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Secretary (S06E09)
1993 Policie New York (TV seriál)
1992 Právo a pořádek (TV seriál)
Cradle to Grave (S02E18)
1991 Civil Wars (TV seriál)
Policie z Palm Beach (TV seriál)
1987 My Two Dads (TV seriál)
1986 Sledge Hammer, policajt s.r.o. (TV seriál)
1985 227 (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
1983 Wizards and Warriors (TV seriál)
1982 T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
1976 Arthur Hailey's the Moneychangers (TV seriál)
Delvecchio (TV seriál)
1975 Ellery Queen (TV seriál)
One Day at a Time (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1974 Police Woman (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
1972 The Bob Newhart Show (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
1968 The Mod Squad (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Dokumentární

1972 Money Talks

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace