foto

Tom Reese

  • nar. 8.8.1928 (91 let)
    Chattanooga, Tennessee, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Dark and Stormy Night
1989 Do You Know the Muffin Man? (TV film)
Hollywoodský detektiv (TV film)
1987 Šest z Alcatrazu (TV film)
1980 Výzva
1979 North Dallas Forty
1975 Divoký večírek
1974 Virginia Hill Story, The (TV film)
1973 Černá výprava
1971 Vanishing Point
1968 Podporujte svého šerifa!
1967 Dick Tracy (TV film)
Masakr na svatého Valentýna
Stranger on the Run (TV film)
1966 Murderers' Row
1965 Dolarová past
Největší příběh všech dob
1964 Blood on the Arrow
Taggart
1962 40 Pounds of Trouble
1961 Marines, Let's Go
1960 Zářivá hvězda
1959 Stíny

TV seriály

1988 Paradise (TV seriál)
1987 Mathnet (TV seriál)
1985 Měsíční svit (TV seriál)
1984 1st & Ten (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Knight Rider (TV seriál)
Ledoví zloději (S03E02)
1983 A-Team (TV seriál)
1981 Father Murphy (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
1977 Eight Is Enough (TV seriál)
The Red Hand Gang (TV seriál)
1976 C.P.O. Sharkey (TV seriál)
Charlieho andílci (TV seriál)
Delvecchio (TV seriál)
Once an Eagle (TV seriál)
The Quest (TV seriál)
1975 Ellery Queen (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1974 Chico and the Man (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
The Last of the Fourth of Julys (S01E10)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
Jigsaw (TV seriál)
Kung Fu (TV seriál)
1971 Monty Nash (TV seriál)
1969 Bold Ones: The Protectors, The (TV seriál)
1968 Land of the Giants (TV seriál)
Premiere (TV seriál)
1967 Hondo (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
Neúplatný (TV seriál)
The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
1966 Iron Horse (TV seriál)
The Felony Squad (TV seriál)
1965 Branded (TV seriál)
Laredo (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Destry (TV seriál)
1963 The Great Adventure (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Saints and Sinners (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 The Twilight Zone (TV seriál)
The Midnight Sun (S03E10)
1960 Checkmate (TV seriál)
My Sister Eileen (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Johnny Staccato (TV seriál)
Law of the Plainsman (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Man from Blackhawk (TV seriál)
The Many Loves of Dobie Gillis (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Lawman (TV seriál)
U.S. Marshal (TV seriál)
1957 Alcoa Theatre (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace