foto

Kevin Shinick

  • nar. 19.3.1969 (49 let)
    Merrick, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2005 It's About Time

TV seriály

2005 Robot Chicken (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2015 Robot Chicken DC Comics Special 3: Magical Friendship (TV film)
2014 Elf: Buddy's Musical Christmas (TV film)
Robot Chicken DC Comics Special II: Villains in Paradise (TV film)
2012 Robot Chicken: DC Comics Special (TV film)
2005 It's About Time
2003 Rubout (TV film)
2001 Mergers & Acquisitions
1998 Hrozny hněvu
Mág Houdini (TV film)

TV seriály

2015 Supermansion (TV seriál)
2014 TripTank (TV seriál)
Mystérium sexu (TV seriál)
Asterion (S02E07)
2013 Mezi životem a smrtí (TV seriál)
Forks Over Knives (E04)
Pilot (E01)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Se vším všudy (S02E14)
2012 Grimm (TV seriál)
Quill (S02E04)
2011 Looney Tunes: Úžasná show (TV seriál)
2010 Mad (TV seriál)
Oškliví Američané (TV seriál)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Team Unicorn (TV seriál)
2009 Titan Maximum (TV seriál)
Trust Me (TV seriál)
2005 Robot Chicken (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
1996 Kenan & Kel (TV seriál)
Where in Time Is Carmen Sandiego? (TV seriál)

Dokumentární

2013 Necessary Evil: Super-Villains of DC Comics

TV pořady

2013 @midnight (TV pořad)
2012 Teens Wanna Know (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace