foto

Marianne Gaba

  • nar. 13.11.1939
    Chicago, Illinois, USA
  • zem. 3.5.2016 (76 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1965 Dr. Goldfoot, tvůrce robotických žen
Jak vycpat divoké bikini
1964 Patsy
1963 Island of Love
1961 Choppers, The
Miláček žen
1960 G.I. Blues
Prosím, nejezte sedmikrásky
Raymie
1959 Li'l Abner
1958 Raketa na Měsíc

TV seriály

1964 Wendy and Me (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
1962 The Beverly Hillbillies (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
The Roaring 20's (TV seriál)
1959 Johnny Staccato (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
The George Burns Show (TV seriál)
1950 The George Burns and Gracie Allen Show (TV seriál)

TV pořady

1950 You Bet Your Life (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace