foto

Christina July Kim

  • nar. 12.7.1987 (31 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Paradise by Dante
Purgatory by Dante
Stay Out Stay Alive
2016 ...For a Reason
Birth of the Dragon
Dropping the S Bomb
2015 Ant-Man
San Andreas
2012 Friends of the Bride
2011 Deleted
2010 Placebo
2009 Nejlepší vyhrává (TV film)
Střelec

TV seriály

2016 Chance (TV seriál)
The Summer of Love (S01E01)
2015 Poslové (TV seriál)
Hledání (TV seriál)
Looking for Home (S02E10)
Silicon Valley (TV seriál)
Změna strategie (S02E01)
2014 Hledání (TV seriál)
Looking for Now (S01E01)
Murder in the First (TV seriál)
2008 Easy Money (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace