foto

Arath De La Torre Balmaceda

  • nar. 20.3.1975 (44 let)
    Cancun, Quintana Roo, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Plan V
2017 Cómplices
2016 Busco novio para mi mujer
2014 La Dictadura Perfecta
2012 El secreto del medallón de jade
2006 Veritas - princ pravdy
2003 Čarodějové a obři

TV seriály

2019 El corazón nunca se equivoca (TV seriál)
2008 Los simuladores (TV seriál)
2006 La fea más bella (TV seriál)
2003 Alegrijes y rebujos (TV seriál)
1999 Cuento de Navidad (TV seriál)
1998 Soñadoras (TV seriál)
¿Qué nos pasa? (TV seriál)
1997 Mi pequeña traviesa (TV seriál)
1996 Para toda la vida (TV seriál)
1994 Caminos cruzados (TV seriál)
1985 Mujer, casos de la vida real (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky