foto

Ned Bastille

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2013 Coffee Town
2012 Tisíc slov
2010 Fred: The Movie (TV film)
2008 Seznamte se s Davem
2007 Norbit
2006 Jak jsem se stal psem
2004 Perfektní skóre
2001 Hardball
2000 Hromy a blesky
1999 ATF (TV film)
Varsity blues
1998 The Treat
1995 Časožrouti (TV film)
1994 Vernon Johns Story, The (TV film)

TV seriály

2017 Prezident v pořadí (TV seriál)
Backfire (S01E13)
The End of the Beginning (S01E12)
2016 Prezident v pořadí (TV seriál)
The Traitor (S01E07)
The Mission (S01E05)
2015 Blood & Oil (TV seriál)
Království (TV seriál)
Pokoušení osudu (S02E17)
2014 Království (TV seriál)
Královská krev (S01E12)
2013 Království (TV seriál)
Vyvolený (S01E06)
Políbená (S01E03)
2011 Supah Ninjas (TV seriál)
2010 Borci z Blue Mountain State (TV seriál)
Říká se tomu šikana, koukej! (S01E01)
2004 Days, The (TV seriál)
One Tree Hill (TV seriál)
We Might as Well Be Strangers (S02E06)
Near Wild Heaven (S02E03)
1999 Popular (TV seriál)
The Phantom Menace (S01E01)
1993 Zločin v ulicích (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)

Dokumentární

1996 Al Pacino - Richard III.
1993 Where Are We? Our Trip Through America
1984 Observations Under the Volcano

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace