foto

Jimmy Miller

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2020 The Stand
2019 Ode to Joy
2018 Dude
Holmes a Watson
2015 Always Watching: A Marble Hornets Story
Vzkříšení démona
2013 Souboj s Antikristem
2011 Zkažená úča
2010 Benga v záloze
Na tuhle nemám
2009 Země ztracených
2008 Bratři z donucení
Mejdan v Las Vegas
Poloprofesionál
2006 Ricky Bobby: Nejrychlejší jezdec
2005 Zelená je tráva
2000 Reelmadness (TV film)

TV seriály

2006 Twenty Good Years (TV seriál)
2004 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Antarctica (S03E22)
Blood In, Blood Out (S03E21)
The Vote (S03E20)
další epizody (12)
2003 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Swimming (S03E10)
Let God Sort 'Em Out (S03E09)
Believe (S03E08)
další epizody (22)
2002 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
No Good Deed (S02E11)
Sacrifice (S02E10)
The Dark (S02E09)
další epizody (22)
2001 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Home (S01E11)
Loyalties (S01E10)
The Funnies (S01E09)
další epizody (11)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace