foto

Dieter Augustin

  • nar. 20.2.1934
    Glatz, Německá říše
  • zem. 15.7.1989 (55 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Schuldig (TV film)
Vina (TV film)
1988 Der Bierkönig (TV film)
Herbst in Lugano (TV film)
Himmelsheim
1987 Gelächter des Suppenhuhns, Das (TV film)
Něžní zmatkáři
1986 Flieger, Der
1985 Pep im Hotel (TV film)
1984 Malá bubenice
Tapetenwechsel
1983 Eisenhans
Magdalena (TV film)
1982 Jägerschlacht
1980 Únos aut
1979 Der Durchdreher
Sturz, Der
Woyzeck
1978 Paul kommt zurück (TV film)
1976 Einöd (TV film)
1975 Umarmungen und andere Sachen
Wandas Paradies
1974 Drei Männer im Schnee
1973 Libero
1972 Hoopers letzte Jagd (TV film)
Wonnekloß
1970 Beiß mich, Liebling
1969 Der Kerl liebt mich - und das soll ich glauben?
Engelchen macht weiter - Hoppe, hoppe Reiter
Helgalein
1968 Andílek aneb Panna z Bambergu
Magnífico Tony Carrera, El
Zuckerbrot und Peitsche

TV seriály

1990 Pension Corona (TV seriál)
1989 Die schnelle Gerdi (TV seriál)
Fabrika na oficíry (TV seriál)
Hájovna Falkenau (TV seriál)
Löwengrube (TV seriál)
Mein Butler und ich (TV seriál)
1986 Rette mich, wer kann (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1983 Engel auf Rädern (TV seriál)
1982 Bekenntnisse des Hochstaplers Felix Krull (TV seriál)
Die Schraiers (TV seriál)
1980 Anderland (TV seriál)
Der Andro-Jäger (TV seriál)
1979 Der Ganz normale Wahnsinn (TV seriál)
Der Millionenbauer (TV seriál)
1978 Die unsterblichen Methoden des Franz Josef Wanninger (TV seriál)
1977 Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
Starej (TV seriál)
1976 Geburtstage (TV seriál)
Partner gesucht (TV seriál)
1975 PS - Geschichten ums Auto (TV seriál)
1974 Die schöne Marianne (TV seriál)
Eine geschiedene Frau (TV seriál)
Histoires insolites (TV seriál)
Münchner Geschichten (TV seriál)
Wie würden Sie entscheiden? (TV seriál)
1973 Klimbim (TV seriál)
1972 Alpha Alpha (TV seriál)
Jan Billbusch (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)

Host

TV pořady

1976 Plattenküche (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky