foto

Kai Wessel

  • nar. 19.9.1961 (57 let)
    Hamburk, Hamburg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Aufbruch ins Ungewisse (TV film)
2017 Spreewaldkrimi – Zwischen Tod und Leben (TV film)
2016 Im Tunnel (TV film)
Mlha v srpnu
2015 Frau Roggenschaubs Reise
Pampa Blues (TV film)
2014 Spreewaldkrimi - Mörderische Hitze (TV film)
2012 Lena Fauch und die Tochter des Amokläufers (TV film)
Mord in Ludwigslust (TV film)
2010 Alles Liebe (TV film)
Byl to jeden z nás (TV film)
2009 Hilda
2008 Im Gehege (TV film)
2007 Pochod milionů (TV film)
2006 Spreewaldkrimi - Das Geheimnis im Moor (TV film)
2005 Bella Block - Die Frau des Teppichlegers (TV film)
2004 Feuer in der Nacht (TV film)
Polizeiruf 110 - Dumm wie Brot (TV film)
2003 Leben wäre schön (TV film)
2002 Juls Freundin (TV film)
Rok prvních polibků
2001 Goebbels und Geduldig (TV film)
2000 Hat er Arbeit? (TV film)
Mein Bruder, der Idiot (TV film)
1998 Rodiči proti své vůli (TV film)
Sperling und die Tote aus Vilnius (TV film)
1997 Sperling und der gefallene Engel (TV film)
1996 Alles außer Mord - Todkäppchen (TV film)
Beckmann und Markowski - Im Zwiespalt der Gefühle (TV film)
Die Spur der roten Fässer
1995 Alles außer Mord - Wahnsinn mit Methode (TV film)
1994 Doppelter Einsatz - Damenopfer (TV film)
Ein Letzter Wille (TV film)
Um jeden Preis (TV film)
1992 Geboren 1999 (TV film)
Letní album
1988 Martha Jellneck

TV seriály

2013 Zeit der Helden (TV seriál)
2006 Spreewaldkrimi (TV seriál)
1999 Klemperer - Ein Leben in Deutschland (TV seriál)
1996 Sperling (TV seriál)
1994 Alles außer Mord! (TV seriál)
Bella Block (TV seriál)
Dvojí nasazení (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2018 Cicero

Host

TV pořady

2016 Bayerischer Filmpreis 2015 (TV pořad)
1999 Beckmann (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace