foto

Arthur Roberts

  • nar. 10.8.1938 (82 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 AI-Pocalypse
2017 Legend of the Naked Ghost
Oceans Rising
Syndicate Smasher
2016 Nitky moci (TV film)
Shock
2015 I'll See You in My Dreams
2013 D-TEC: Pilot (TV film)
Scared Topless (TV film)
2012 100,000 Zombie Heads
2011 Behind Your Eyes
Dispatch
2009 Brotherhood VI: Initiation, The
Change Your Life!
The Next Race: The Remote Viewings
2008 Midnight Movie
2006 The Mummy's Kiss: 2nd Dynasty
Ways of the Flesh
2005 Carpool Guy
Žraločí muž (TV film)
2004 Countess Dracula's Orgy of Blood
Gargoyl
The Curse of the Komodo
2003 Erotic Misadventures of the Invisible Man, The
Mummy's Kiss, The
2002 Time Changer
2001 Hry vášně (TV film)
Virtual Girl 2: Virtual Vegas
1999 Věštec
1998 Dangerous Invitation
Mom's Outta Sight
Muž z bouře
1997 Expose
Legally Exposed
Malá čarodějka
Masseuse 2
Maximum Revenge
Swimsuit: The Movie
The Seller
1996 Demolice
Gangster blues
Justine: V žáru vášně
Lebensborn
Msta z vášně
Visions
Útok
1995 Krutá spravedlnost
Not of This Earth
1993 Illegal Entry: Formula for Fear
Rorschach
1989 Transylvania Twist
1988 Not of This Earth
1987 Big Bad Mama II
1986 Obchoďák smrti
1983 Ninjova pomsta
1981 Deadly Vengeance
Kdo zabil Joy Morganovou? (TV film)
1978 Born Again
Great Brain, The
Maneaters Are Loose! (TV film)
Stoupat jak dým
1977 Mule Feathers
1976 Brenda Starr (TV film)
1973 The Bride

TV seriály

2016 Ravenwolf Towers (TV seriál)
2013 Doll & Em (TV seriál)
2011 Kriminálka New York (TV seriál)
Near Death (S08E18)
2009 Pohotovost (TV seriál)
Podivná dlouhá cesta (S15E14)
2007 The Lair (TV seriál)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Moje rostoucí bolesti (S07E05)
2003 Pen, The (TV seriál)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Moje šťastná noc (S03E04)
2001 English for All (TV seriál)
1998 Air America (TV seriál)
1997 Click (TV seriál)
Komando (TV seriál)
1995 Night Stand (TV seriál)
1989 Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
1988 Freddyho noční můry (TV seriál)
1985 Hollywood Beat (TV seriál)
1982 The Powers of Matthew Star (TV seriál)
1981 The Fall Guy (TV seriál)
1980 Beyond Westworld (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1978 Greatest Heroes of the Bible (TV seriál)
Kaz (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
1976 Spencer's Pilots (TV seriál)
1975 Matt Helm (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
1974 The Rockford Files (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1967 Gentle Ben (TV seriál)
1966 Inspektor Hawk (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Dokumentární

1979 The Bermuda Triangle

Host

TV pořady

2008 Chocolate News (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky