foto

Solomon Brende

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 West Side Swordy
2014 Jinn
2013 Zachraňte Lincolna

TV seriály

2013 Grimm (TV seriál)
The Waking Dead (S02E21)
2012 Revoluce (TV seriál)
2011 Nakopni to (TV seriál)

Dokumentární

2009 Přežil jsem (TV seriál)

TV pořady

2009 Smrtící válečníci (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace