foto

Günther Ungeheuer

  • nar. 15.12.1925
    Cologne, Německá říše
  • zem. 13.10.1989 (63 let)
    Bonn, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Der Experte
Dortmunder Roulette (TV film)
1986 Didi na plný plyn
1984 Is' was, Kanzler
Sigi, der Straßenfeger
1982 Jägerschlacht
1978 Eifersucht (TV film)
Lamm des Armen, Das (TV film)
Paul kommt zurück (TV film)
1977 Cecile (TV film)
1974 Die Antwort kennt nur der Wind
1972 Incensurato, provata disonestà, carriera assicurata, cercasi
1971 Die Anarchisten (TV film)
Die Münchner Räterepublik (TV film)
Erotik im Beruf - Was jeder Personalchef gern verschweigt
Großstadtprärie
Napoleon und Joghurt (TV film)
Tiefe blaue See (TV film)
Täter auf der Spur - Tod am Steuer, Dem (TV film)
Zum kleinen Glück (TV film)
1970 Atemlos vor Liebe
General Oster - Verräter oder Patriot? (TV film)
Loch zur Welt, Das
Täter auf der Spur - Froschmänner, Dem (TV film)
1969 Alte Kameraden (TV film)
Blanke Slavin, De
1968 An Einzeltischen (TV film)
Duell um Aimée (TV film)
Ich auf Bestellung (TV film)
Kidnap - Die Entführung des Lindbergh-Babys (TV film)
1967 Freitag muß es sein (TV film)
Heißes Pflaster Köln
Leuchtfeuer (TV film)
1966 4 Schlüssel
Největší případ komisaře Maigreta
1965 Diamantový biliár
Frühstück mit Julia (TV film)
Nju (TV film)
1964 Polizeirevier Davidswache
1963 Mensch und Bestie
1960 Der letzte Fussgänger
Fabrik der Offiziere
Nacht fiel über Gotenhafen
1959 Drillinge an Bord
Natürlich die Autofahrer
Psi, chcete žít věčně? aneb Peklo u Stalingradu
1958 Blitzmädels an die Front
Die selige Edwina Black (TV film)
Grabenplatz 17
1957 Der müde Theodor

TV seriály

1983 Geschichten aus der Heimat (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Der Schläfer (S01E152)
1982 Die Krimistunde (TV seriál)
Schwarz Rot Gold (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
So ein Tag... (S01E133)
1979 Zlatá šachta (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Freund Gregor (S01E101)
1977 Starej (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Das stille Geschäft (S01E81)
1974 Derrick (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Gefährliche Wanzen (S01E43)
1973 Kara Ben Nemsi Effendi (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Cherchez la femme oder Die Geister am Mummelsee (S01E27)
1972 Zvláštní oddělení K1 (TV seriál)
1971 Mořský vlk (TV seriál)
1970 Der schwarze Graf (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
Percy Stuart (TV seriál)
1968 Mann namens Harry Brent, Ein (TV seriál)
1967 Dem Täter auf der Spur (TV seriál)
Le Comte Yoster a bien l'honneur (TV seriál)
1966 Jens Claasen und seine Tiere (TV seriál)
Polizeifunk ruft (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)

Host

TV pořady

1968 Express (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky