foto

Lukas Lobis

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Die Landärztin - Entscheidung des Herzens (TV film)
Die Landärztin - Vergissmeinnicht (TV film)
2011 Die Landärztin - Schicksalswege (TV film)
2010 Die Landärztin - Um Leben und Tod (TV film)
2009 Die Landärztin - Schleichendes Gift (TV film)
Gletscherblut (TV film)
2006 Kouzlo Vánoc (TV film)
2004 Crazy Canucks (TV film)

TV seriály

2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2006 V údolí ticha (TV seriál)
Der Erbhof (E02)
2005 Venkovská lékařka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky