foto

Thornton Wilder

  • nar. 17.4.1897
    Madison, Wisconsin, USA
  • zem. 7.12.1975 (78 let)
    Hamden, Connecticut, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2004 Most osudu - kniha
2003 Our Town (TV film) - kniha
2002 Zlatá doba (TV film) - kniha
1991 Vražedné pochybnosti (TV film) - kniha
1988 Pan North - kniha
1977 Our Town (TV film) - kniha
1975 Heiratsvermittlerin, Die (TV film) - kniha
1969 Hello, Dolly! - kniha
1961 Unsere kleine Stadt (TV film) - kniha
Wir sind noch einmal davongekommen (TV film) - kniha
1958 Alkestiade, Die (TV film) - kniha
Matchmaker, The - kniha
1956 Den långa julmiddagen - kniha
1955 Die Heiratsvermittlerin - kniha
1954 Unsere kleine Stadt (TV film) - kniha
1944 The Bridge of San Luis Rey - kniha
1943 Ani stín podezření - kniha
1940 Our Town - kniha
1938 Queens of France (TV film) - kniha
1937 Love and How to Cure It (TV film) - kniha
1934 Nový život - kniha
1929 The Bridge of San Luis Rey - kniha

TV seriály

1981 American Playhouse (TV seriál) - kniha
1965 Estudio 1 (TV seriál) - kniha
1964 Theatre 625 (TV seriál) - kniha
1959 Art Carney Special (TV seriál) - kniha
1955 ITV Play of the Week (TV seriál) - kniha
Star Tonight (TV seriál) - kniha
1954 Producers' Showcase (TV seriál) - kniha
1950 Robert Montgomery Presents (TV seriál) - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

1994 Itt a földön is (TV film)
1963 Happy Journey (TV film) - divadelní hra
1962 Das lange Weihnachtsmahl (TV film) - divadelní hra
1956 Das lange Weihnachtsmahl (TV film) - divadelní hra

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace