foto

Dominic Muldowney

  • nar. 19.7.1952 (68 let)
    Southampton, Hampshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2009 Margaret (TV film)
2008 Richard Sharpe - Indické dobrodružství (TV film)
2006 Richard Sharpe - Nebezpečné poslání (TV film)
2004 Stella Street
2003 Holy Cross (TV film)
2002 Kodaň (TV film)
Krvavá neděle
1997 Cold Enough for Snow (TV film)
Sharpova pomsta (TV film)
The Fix (TV film)
The Moth (TV film)
1996 Emma (TV film)
Hurá do života! (TV film)
Sharpova mise (TV film)
Sharpův regiment (TV film)
The Peacock Spring (TV film)
1995 Sharpova bitva (TV film)
Sharpovo zlato (TV film)
Sharpův meč (TV film)
1994 Sharpova rota (TV film)
Sharpova čest (TV film)
Sharpův nepřítel (TV film)
1993 Sharpovi střelci (TV film)
Sharpův orel (TV film)
1992 Growing Rich (TV film)
1991 Černá svíce (TV film)
1984 1984
Laughterhouse
1983 The Ploughman's Lunch
Zrada
Ztracené vztahy
1982 Baal (TV film)
The Merry Wives of Windsor (TV film)

TV seriály

2008 Wallander (TV seriál)
1992 Growing Rich (TV seriál)
Performance (TV seriál)
1989 The Ginger Tree (TV seriál)
1988 The Play on One (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1978 Warrior Queen (TV seriál)

Dokumentární

1997 Sharpe: The Legend

Herecká filmografie

TV seriály

1986 Screenplay (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky