foto

Anna Cónová

  • nar. 10.1.1954 (65 let)
    Ostrožská Nová Ves, Československo

Zajímavosti o tvůrci (1)

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dukla 61 (TV film)
2017 Absence blízkosti
2016 Doktor Faustus (divadelní záznam)
2015 Jan Hus (TV film)
2012 Její pastorkyně (divadelní záznam)
2011 Malý okruh pozornosti (studentský film)
Sráči (TV film)
2009 Nepolepšitelný (TV film)
2007 Boží duha (TV film)
Hypermarket (TV film)
2005 Comeback (TV film)
Podvraťáci (TV film)
Sluneční stát
2003 O Ječmínkovi (TV film)
Portugálie (divadelní záznam)
Útěky (TV film)
2002 Byla láska... (TV film)
1999 Spirála nenávisti (TV film)
1998 Cestující bez zavazadel (TV film)
1997 Jasnovidka (TV film)
1996 Konto separato
1994 O Nesytovi (TV film)
1981 Na Candida (divadelní záznam)

TV seriály

2012 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Panenka (S03E09)
2011 4teens (TV seriál)
Na útěku (E04)
2009 Proč bychom se netopili (TV seriál)
Vodácká svatba (E07)
2002 O ztracené lásce (TV seriál)

Dokumentární

2018 Průšvihy první republiky (TV seriál) - vyp.
Insigniáda (E08) - vyp.
Lihový kšeft senátora Práška (E07) - vyp.
Filmový skandál (E06) - vyp.
další epizody (8)
2016 Rozsudek (TV seriál)
Posedlost (S02E15)
2007 Bambino di Praga (studentský film)
2003 Ploština - krvavá paseka (TV film)
2001 Výbuch (TV film)

Host

TV pořady

2014 Malovaná čítanka (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace