foto

Karl Bockx

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1968 Professor Columbus
1967 Auswanderer, Der (TV film)
Das Attentat - L.D. Trotzki (TV film)
Freitag muß es sein (TV film)
1966 Der Fall Rouger (TV film)
Die Ermittlung (TV film)
Die Welt des Wassers (TV film)
Nach Damaskus (TV film)
1965 Der Kandidat (TV film)
Der wahre Jakob (TV film)
Leutnant Nant (TV film)
Verhör am Nachmittag (TV film)
1964 Actis (TV film)
Clicquot & Co. (TV film)
Der Protest (TV film)
Die Geschichte von Joel Brand (TV film)
Die Reise um die Erde (TV film)
Gardine, Die (TV film)
Leocadia (divadelní záznam)
Zur Rose und Krone (TV film)
1963 Bekenntnisse eines möblierten Herrn, Die
Der Schattenboxer (TV film)
Unterm Birnbaum (TV film)
Was Ihr wollt
1962 Das Schloß (TV film)
Feuertreppe, Die (TV film)
Nacht der offenen Tür (TV film)
Revue um Mitternacht
Seelenwanderung (TV film)
Zaubereien oder Die Tücke des Objekts (TV film)
1961 Die Auster und die Perle (TV film)
Die Journalisten (TV film)
Jack Mortimer (TV film)
Unsere kleine Stadt (TV film)
1960 Dame in der schwarzen Robe, Die (TV film)
Der Fehltritt (TV film)
Der Hauptmann von Köpenick (TV film)
1959 Ein Traumspiel (TV film)
Konto ausgeglichen (TV film)
1958 Leocadia (TV film)
1957 Der Geisterzug (TV film)
Nebel (TV film)
1955 Der selige Christopher Bohn (TV film)

TV seriály

1967 Sherlock Holmes (TV seriál)
Verräter (TV seriál)
1966 Familie Hansen (TV seriál)
1965 Die seltsamen Methoden des Franz Josef Wanninger (TV seriál)
1964 Gewagtes Spiel (TV seriál)
Unsere große Schwester (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)
Die Karte mit dem Luchskopf (TV seriál)
Kommissar Freytag (TV seriál)
1962 Wer einmal aus dem Blechnapf frißt (TV seriál)
1961 Komische Geschichten mit Georg Thomalla (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky