foto

Hope Holiday

  • nar. 30.11.1933 (86 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Low Blow
1984 Killpoint
1982 Raw Force
1981 Texas Lightning
1980 The Last Reunion
1979 The Hughes Mystery
The Return of Mod Squad (TV film)
1974 How to Seduce a Woman
1965 Honáci
1963 Sladká Irma
1961 Miláček žen
1960 Byt
1959 Li'l Abner
1954 Best Foot Forward (TV film)

TV seriály

1978 Vega$ (TV seriál)
1975 Switch (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
1966 That Girl (TV seriál)
The Felony Squad (TV seriál)
1964 Harris Against the World (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
The Farmer's Daughter (TV seriál)
The Great Adventure (TV seriál)
The New Phil Silvers Show (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Target: The Corruptors (TV seriál)
The Bob Cummings Show (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
1950 The Jack Benny Program (TV seriál)

Dokumentární

2008 Inside 'The Apartment'
2006 Jerry Lewis - König der Komödianten (TV film)

Host

TV pořady

1960 Here's Hollywood (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky