foto

Willard Waterman

  • nar. 29.8.1914
    Madison, Wisconsin, USA
  • zem. 2.2.1995 (80 let)
    Burlingame, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1973 Hail
1966 Thompson's Ghost (TV film)
1964 Get Yourself a College Girl
1962 Strictly for Laffs (TV film)
Walk on the Wild Side
1960 Byt
1958 Auntie Mame
1956 Hollywood or Bust
1955 How to Be Very, Very Popular
Three for the Show
1954 Three Coins in the Fountain
1953 Half a Hero
It Happens Every Thursday
1952 Has Anybody Seen My Gal?
1951 Darling, How Could You!
Fourteen Hours
Francis Goes to the Races
Rhubarb
Sunny Side of the Street
1950 Cesta k úspěchu
Hit Parade of 1951
Louisa
Ma and Pa Kettle Go to Town
Mimo zákon
Mrs. O'Malley and Mr. Malone
Mystery Street
Nevěstin otec
No Man of Her Own
So You Think You're Not Guilty
So You Want a Raise
So You Want to Throw a Party
Three Secrets
Watch the Birdie
1949 Flame of Youth
Flaming Fury
Free for All
So You Want to Be a Muscle Man
So You're Having In-Law Trouble

TV seriály

1966 Summer Fun (TV seriál)
1965 Camp Runamuck (TV seriál)
F Troop (TV seriál)
The Smothers Brothers Show (TV seriál)
1964 Mickey (TV seriál)
The Bing Crosby Show (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
My Favorite Martian (TV seriál)
Vacation Playhouse (TV seriál)
1962 The Lucy Show (TV seriál)
1961 Frontier Circus (TV seriál)
One Happy Family (TV seriál)
The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
1960 Guestward Ho! (TV seriál)
Pete and Gladys (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Dennis, postrach okolí (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Markham (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
The Many Loves of Dobie Gillis (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bat Masterson (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Mister Ed (TV seriál)
Shirley Temple's Storybook (TV seriál)
1957 Casey Jones (TV seriál)
Date with the Angels (TV seriál)
How to Marry a Millionaire (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
The Eve Arden Show (TV seriál)
The Real McCoys (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Circus Boy (TV seriál)
The Adventures of Jim Bowie (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
The Great Gildersleeve (TV seriál)
1954 December Bride (TV seriál)
Disneyland (TV seriál)
The Adventures of Rin Tin Tin (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)

TV pořady

1961 The Joey Bishop Show (TV pořad)
1951 The Red Skelton Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace