foto

Miloš Pietor

  • nar. 3.2.1933
    Bratislava, Slovensko, Československo
  • zem. 25.3.1991 (58 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Čerti nespia (TV film)
1989 Chodník cez Dunaj (TV film)
Muž v soli (TV film)
Posledné hry (TV film)
1988 Terno (TV film)
1987 Matej Bel z Očovej (TV film)
1986 Zakázané uvoľnenie
1985 Bankinghouse Khuwich and comp. (TV film)
Hĺbkový rekord (TV film)
Sekera (TV film)
Zbierka zaujímavostí (TV film)
1983 Miesto pre dvoch osamelých cyklistov (TV film)
1981 Dovolenka v Taliansku (TV film)
Plavčík a Vratko
1979 Mišo (TV film)
Uzlíky nádeje (TV film)
1978 Stůl pro čtrnáct (TV film)
1977 Vianočné oblátky (TV film)
1976 Slnko vychádza nad Prašivou (TV film)
Stratená dolina
Sváko Ragan (TV film)
1975 Pacho, hybský zbojník
Pani Heléne (TV film)
1972 Adam Šangala (TV film)
1971 Nevesta hôľ

TV seriály

1987 Válka volů (TV seriál)
Před mnichovskými branami (E06)
Pomsta (E05)
Vítězství (E04)
další epizody (6)
1986 Alžbetin dvor (TV seriál)
Prekliaty rod (E02)
1985 To je váš prípad, Šetaffy (TV seriál)
1983 Lekár umierajúceho času (TV seriál)
Stellis vinctus (E03)
Anatomia Pragensis (E02)
1976 My sme malí muzikanti (TV seriál)

Dokumentární

1974 Jozef Gregor Tajovský (TV film)

Režijní filmografie

Filmy

1990 Narodeniny v hoteli (TV film)
Nežiadúci účinok (TV film)
Útrapy z rozumu (TV film)
1989 Medveď (TV film)
Reverend (TV film)
Zázrak svätého Vitalija (TV film)
1988 Exemplárny prípad (TV film)
Na také prípady sa nezabúda (TV film)
Pytačky (TV film)
Tony peňazí (TV film)
1987 Henrich IV. (divadelní záznam)
Posledná hodina (TV film)
Páni Glembayovci (divadelní záznam)
Smrť s fotografiou (TV film)
Sudca vo vlastnej pasci (TV film)
Čakanie na všedné dni (TV film)
1986 Hriech (TV film)
Moliére (TV film)
Posledná zastávka (TV film)
Sokovia (TV film)
1984 Dedova truhlica (TV film)
Epizóda (TV film)
Ukradnutý biely slon (TV film)
1983 Drotár (TV film)
Dvojaký život doktora Šela (TV film)
Mefisto a Faust v Paríži (TV film)
Tomáš a Zuzana (TV film)
1982 Bite sa, pán Jedlinský! (TV film)
Doktor Bencúr (TV film)
Májový víkend (TV film)
Nech sa niekto opováži alebo ako Ďuro Konôpka o fujaru prišiel (TV film)
Posledný svojho rodu (TV film)
Veľké preteky (TV film)
Veľké šťastie (TV film)
Vlci (TV film)
Živý sen (TV film)
1981 Jediný syn (TV film)
Miesto na slnku (TV film)
Mojmír II. (TV film)
Rembrandt van Rijn (TV film)
1980 Faidra (TV film)
Hrdina na titulnú stranu (TV film)
Narodeniny (TV film)
Pozor na anjelov (TV film)
Teta na zjedenie (TV film)
Šuchot suchého lístia (TV film)
1979 Dvanásť nahnevaných mužov (TV film)
Nový život (divadelní záznam)
Olejkár (TV film)
Sobáš po imeretínsky (TV film)
Sonatína pre páva (TV film)
Šimon a Veronika (TV film)
1978 Inkognito (TV film)
Muž z Manassasu (TV film)
Strýčkov sen (TV film)
Článok na prvú stranu (TV film)
1977 Biele vrany (TV film)
Príležitosť pre osamelého muža (TV film)
Ženatý za živa (TV film)
1976 Demižón (TV film)
Dni Turbinovcov (TV film)
Plukovník Chabert (TV film)
Sen o Krištofovi Kolumbovi (TV film)
Serafinka a Cézar (TV film)
Šachy (TV film)
1975 Chlapské leto (TV film)
Predajňa 044 (TV film)
Profesor Poležajev (TV film)
Čokoládový hrdina (TV film)
1974 Koktejl (TV film)
Maľovaná lopata (TV film)
Mizantrop (divadelní záznam)
Netrpezlivosť srdca (TV film)
Prípad z Amagerskej lúky (TV film)
1973 Lupiči v Hammerponde (TV film)
Pán profesor odchádza (TV film)
Statky zmätky (TV film)
Trpaslíci s rodokmeňom (TV film)
Will Shakespeare (TV film)
1972 Nepriatelia (TV film)
Susedia (TV film)
1971 Žena v župane (TV film)
1970 Jubileum (TV film)
Svadba (TV film)
Zdravý nemocný (TV film)
1969 Pravda je mŕtva (TV film)
Slučka alebo Smrť na splátky (TV film)
1968 Chrobák v hlave (divadelní záznam)
Na dne (divadelní záznam)
Strojopisci (TV film)
1967 Horiaci muž (TV film)

Dokumentární

1983 Revolučná etuda, Belasé kone na červenej tráve (TV film)

TV pořady

1983 Smejeme sa storočiami (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

1990 Útrapy z rozumu (TV film)
1986 Hriech (TV film)
Moliére (TV film)
Posledná zastávka (TV film)
1983 Drotár (TV film)
1969 Pravda je mŕtva (TV film)

Dokumentární

1983 Revolučná etuda, Belasé kone na červenej tráve (TV film)

Host

TV pořady

2011 Tandemy (TV pořad)
1992 Spomienky na spomienky (TV pořad)
1971 Vtipnejší vyhráva (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace