foto

Branislav Polák

  • nar. 1973
    Skalice, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Narodil se ve Skalici na Slovensku. Absolvoval konzervatoř v Bratislavě a nastoupil na divadelní fakultu JAMU v Brně, obor herectví. Během studia dostal příležitost zahrát si ve filmech a televizních inscenacích (mimo jiné Konec velkých prázdnin). Jako člen Městského divadla v Brně má za sebou řadu vystoupení v zahraničí s muzikálem West Side Story. V současné době v Brně hostuje v muzikálech Babylon, Radúz a Mahulena, Hra o lásce a smrti a v činohře Cyrano. Popularitu získal také jako člen chlapecké skupiny A-TAK. Zpívá, tancuje a nechybí nikde, kde je dobrá zábava. Účinkuje v muzikálu West Side Story, který uvádí Hudební divadlo Karlín.

Zdroj: presskit filmu Snowboarďáci

Herecká filmografie

Filmy

2013 Cyril a Metoděj – Apoštolové Slovanů
2009 Klub osamělých srdcí (TV film)
2004 Snowboarďáci
1990 Let asfaltového holuba
V rannej hmle
1989 Nežiadúci (TV film)
Reverend (TV film)

TV seriály

2013 Cyril a Metoděj - Apoštolové Slovanů (TV seriál)
Odkaz (E04)
Neznámé časy (E03)
Poselství (E02)
další epizody (4)
2009 Proč bychom se netopili (TV seriál)
Poslední plavba (E10)
Návrat háčků (E09)
Křižákův návrat (E08)
další epizody (10)
2005 Snowboarďáci (TV seriál)
1996 Konec velkých prázdnin (TV seriál)
Ztráty a nálezy (E06)
Naděje umírá poslední (E05)

TV pořady

2010 TOP STAR (TV pořad)
2001 Basta fidli (TV pořad)
Vabank (TV pořad)
1997 Novoty (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace