foto

Macha Polikarpova

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Vivre !
2005 Knír
Mademoiselle Navarro (TV film)
Návrat
Patiente 69
2003 Par amour
Squat, Le (TV film)
Žena mého muže
2001 Cazas (TV film)
1997 La cible

TV seriály

2019 Les Mystères de l'amour (TV seriál)
A livre ouvert (S20E15)
Coupez (S20E14)
Tel le Phoenix (S20E13)
další epizody (15)
2018 Lasnagorsk (TV seriál)
Les Mystères de l'amour (TV seriál)
Hésitations dangereuses (S19E28)
Multiples inquiétudes (S19E27)
Emprises et méprises (S19E26)
další epizody (54)
2017 Les Mystères de l'amour (TV seriál)
L'étau se resserre (S16E06)
Pris au piège (S16E04)
Arrivées et départs (S16E03)
další epizody (31)
2016 Les Mystères de l'amour (TV seriál)
Armes, larmes et alarmes (S14E26)
Danger de mort (S14E25)
Sur deux tableaux (S14E24)
další epizody (68)
2015 Les Mystères de l'amour (TV seriál)
Les fils du destin (S11E26)
Retours difficiles (S11E25)
Démasqué ! (S11E24)
další epizody (80)
2014 Les Mystères de l'amour (TV seriál)
Faux semblants (S08E26)
Conspiration (S08E25)
Paire de pères (S08E24)
další epizody (79)
2013 Petits secrets entre voisins (TV seriál)
Les Mystères de l'amour (TV seriál)
Tromperies (S05E10)
Tentations (S05E09)
L'homme et l'enfant (S05E08)
další epizody (30)
2012 Les Mystères de l'amour (TV seriál)
Mariages (S03E26)
Tensions extrèmes (S03E19)
Une histoire d'amour (S03E12)
další epizody (5)
2011 Les Mystères de l'amour (TV seriál)
Jusqu'à la prochainse fois (S02E26)
Terribles aveux (S02E25)
Flagrants délits (S02E24)
další epizody (45)
2009 Comprendre & pardonner (TV seriál)
2008 Duval a Moretti (TV seriál)
2007 Baie des flamboyants (TV seriál)
2006 Úžasná rodina (TV seriál)
Rien ne va plus (S06E01)
2000 Le g.R.E.C. (TV seriál)
1999 Island détectives (TV seriál)
1996 Les vacances de l'amour (TV seriál)
1995 La Croisière foll'amour (TV seriál)
1994 Extrême Limite (TV seriál)
1992 Miel et les abeilles, Le (TV seriál)
1991 První polibky (TV seriál)
1989 Salut les musclés (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky