foto

Flint Dille

  • nar. 1955

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Hvězdná pěchota: Invaze
2005 Venom

TV seriály

1992 Stunt Dawgs (TV seriál)
1991 The Pirates of Dark Water (TV seriál)
1990 Attack of the Killer Tomatoes (TV seriál)
G.I. Joe (TV seriál)
1989 Garbage Pail Kids (TV seriál)
1987 Visionaries: Knights of the Magical Light (TV seriál)
1986 InHumanoids (TV seriál)
1984 Transformers (TV seriál)
1983 Mister T (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2005 Venom

TV seriály

1986 InHumanoids (TV seriál)
1984 Transformers (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky