foto

Jana Semschová

  • nar. 5.3.1955 (65 let)
    Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2002 Jak chutná láska (TV film)
1998 Dceruška Růže (TV film)
Mimina (TV film)
1993 Modrý pták (TV film)
1991 Maigretův první případ (TV film)
Přes padací mosty (TV film)
Volavka (TV film)
1989 Rubín má barvu krve (TV film)
1988 Kaštan pro štěstí (TV film)
Lék pod kůži (TV film)
1987 Jemné umění obrany
Nejdelší cesta (TV film)
1986 Dotyk zla (TV film)
Čtvrtá strana trojúhelníku (TV film)
1985 Tenký led (TV film)
1984 Kočár pro princeznu (TV film)
Stan (TV film)
1983 Modrý kosatec (TV film)
1982 Vánoční stromeček (TV film)
1980 Poeta (studentský film)

TV seriály

2001 Pohádky z lesa (TV seriál)
Jak se přece jenom svatba konala (E07)
Jak bylo nejhůř a studánka pomohla (E06)
Jak Duběnka učila Hromberona vílí taneček (E05)
další epizody (7)
1984 Teta Alžběta, můj kluk a pes Pac (TV seriál)

Dokumentární

2007 Vánoce (TV film)
1999 Portrét Karla Otčenáška (TV film)

TV pořady

2011 Uchem jehly (TV pořad)
Zázračné studánky (TV pořad)
2007 Znamení a rituály (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

1991 Maigretův první případ (TV film)
1983 Modrý kosatec (TV film)

TV seriály

1984 Teta Alžběta, můj kluk a pes Pac (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky