foto

Abigail Mavity

  • nar. 4.3.1993 (27 let)
    Mesa, Arizona, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Tajemství úspěchu
2012 Isabel (TV film)
2011 Když se zrodí láska (TV film)
2008 Půlnoční polibek (TV film)
Zprávy TV Onion
2002 America's Most Terrible Things (TV film)
Coastlines
Zahni, kde můžeš
2001 Když Billie porazila Bobbyho (TV film)
Projekt Jennie (TV film)

TV seriály

2014 Chirurgové (TV seriál)
Skrývej svou lásku (S10E14)
2013 Sofie První (TV seriál)
2012 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Virtuální láska (S03E13)
2011 Láska bolí (TV seriál)
Sky High (E04)
2010 Futurestates (TV seriál)
2009 Zeke a Luther (TV seriál)
Mentalista (TV seriál)
Dokud jsi mladý (S02E10)
2008 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Sledování (S05E12)
2004 Drake a Josh (TV seriál)
Kalifornské léto (TV seriál)
Method & Red (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Přespání (S02E06)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Návraty domů (S05E02)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Nepůjdu před ty puberťáky střízlivý (S01E08)
2002 Pronásledovaný (TV seriál)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Pekelné zvony (S06E15)
2001 The Fighting Fitzgeralds (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1999 Angel (TV seriál)
Rodinné právo (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
1998 Becker (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky