foto

Jason Lee

  • nar. 25.4.1970 (49 let)
    Orange, California, USA

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Golden Globes

  • 2007 -Jmenuju se Earl (TV seriál) (Nejlepší herec v seriálu - muzikál nebo komedie)
  • 2006 -Jmenuju se Earl (TV seriál) (Nejlepší herec v seriálu - muzikál nebo komedie)

Razzies

Herecká filmografie

Filmy

2019 Jay and Silent Bob Reboot
M
2016 What Goes Around Comes Around (TV film)
2015 Alvin a Chipmunkové: Čiperná jízda
Cocked (TV film)
Growing Up Smith
Labutí píseň (TV film)
2014 Behaving Badly
Tell
2013 Second Sight (TV film)
2012 Kolumbovo náměstí
Noah
2011 Alvin a Chipmunkové 3
Shredd (TV film)
2010 Poldové
2009 Alvin a Chipmunkové 2
2007 Alvin a Chipmunkové
Superpes
2006 Clerks 2: Muži za pultem
V tom domě straší!
2005 Jack-Jack útočí
Ostrov samoty
Sexy mrtvola
2004 Táta na plný úvazek
Úžasňákovi
2003 Líbí se mi, co děláš
Mužská záležitost
Pavučina snů
2002 Velký průšvih
Zloději z Harvardu
2001 Jay a mlčenlivý Bob vrací úder
Před svatbou ne!
Vanilkové nebe
2000 Na pokraji slávy
1999 Dogma
Úspěšný Mumford
1998 Nepřítel státu
Pod pokličkou
Přátelé
1997 A Better Place
Hledám Amy
Zbraň davového šílenství (TV film)
1996 Drawing Flies
1995 Flákači
1993 Mi Vida Loca
1991 Video Days

TV seriály

2016 Americký táta (TV seriál)
Stan Smith Is Keanu Reeves as Stanny Utah in Point Break (S13E05)
2015 Mezi námi medvědy (TV seriál)
2013 Muži sobě (TV seriál)
Tyler the Pioneer (S02E06)
Vychovávat Hope (TV seriál)
Kapela pro děti (S03E19)
2012 Vychovávat Hope (TV seriál)
Vraťte mi moje dítě (S02E22)
2011 Up All Night (TV seriál)
2010 Memphis Beat (TV seriál)
Vychovávat Hope (TV seriál)
Kývání (S01E10)
2009 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Hledá se táta (S04E27)
Případ záhadného zmizení ve městě Camden, část druhá (S04E26)
Případ záhadného zmizení ve městě Camden, část první (S04E25)
další epizody (14)
2008 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Sirotek Earl (S04E13)
Zásadní význam četby (S04E12)
Tornádo (S04E11)
další epizody (23)
2007 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Na svobodu cesta dlouhá (S03E12)
Hoř, ohníčku, hoř (S03E11)
Buchta v troubě (S03E10)
další epizody (24)
2006 Americký táta (TV seriál)
Rough Trade (S02E10)
Jmenuju se Earl (TV seriál)
Výprava do Mexika, část druhá (S02E11)
Výprava do Mexika, část první (S02E10)
Dal jsem se na hazard (S02E09)
další epizody (25)
2005 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Vánoce, lži a tajemství (S01E10)
Earlův otec kandiduje na starostu (S01E09)
Joy se vdává (S01E08)
další epizody (10)

Dokumentární

2011 With Great Power: The Stan Lee Story
2007 Man Who Souled the World, The
2006 Back to the Well: Clerks II
Christian Hosoi: Vycházející slunce
2005 100 Greatest Cartoons (TV film)
2004 Corporate Ghost (video kompilace)
Oh, What a Lovely Tea Party
Sonic Youth Video Dose (TV film)
2001 Judge Not: In Defense of Dogma
1999 View Askew's Look Back at Mallrats

Režijní filmografie

Filmy

2011 Shredd (TV film)

Producentská filmografie

TV seriály

2009 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Hledá se táta (S04E27)
Případ záhadného zmizení ve městě Camden, část druhá (S04E26)
Případ záhadného zmizení ve městě Camden, část první (S04E25)
další epizody (13)
2008 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Sirotek Earl (S04E13)
Zásadní význam četby (S04E12)
Tornádo (S04E11)
další epizody (21)
2007 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Na svobodu cesta dlouhá (S03E12)
Hoř, ohníčku, hoř (S03E11)
Buchta v troubě (S03E10)
další epizody (14)
2006 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Výprava do Mexika, část druhá (S02E11)
Výprava do Mexika, část první (S02E10)
Dal jsem se na hazard (S02E09)
další epizody (25)
2005 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Vánoce, lži a tajemství (S01E10)
Earlův otec kandiduje na starostu (S01E09)
Joy se vdává (S01E08)
další epizody (10)

Host

TV pořady

2007 The Teen Choice Awards 2007 (TV pořad)
2006 The 58th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
2005 The 57th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
2003 Americký chopper (TV pořad)
Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
2002 Comedy Central Canned Ham: Stealing Harvard (TV pořad)
2001 Dinner for Five (TV pořad)
1996 Comedy Central Canned Ham (TV pořad)
The Daily Show (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(174)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace