foto

Jan Kotva

  • nar. 28.4.1943
    Hradec Králové, Protektorát Čechy a Morava
  • zem. 7.2.1993 (49 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Dáma ví, kdy přijít (TV film)
Osvětová přednáška v Suché Vrbici (TV film)
Panelák (TV film)
1991 Útěk do vězení (TV film)
1990 Svědek umírajícího času
1989 Táta k příštím vánocům (TV film)
1988 Bude řeč o penězích (TV film)
Libeňský čaroděj (TV film)
Podivuhodný večer se slečnami (TV film)
1987 O zatoulané princezně
1986 Cena medu
Čtvrtá strana trojúhelníku (TV film)
Devadesát jedna bílých koní (TV film)
1985 Výjimečná situace
1984 Fešák Hubert
1983 Propast (TV film)
1980 Muž přes palubu
Signum laudis
V hlavní roli Oldřich Nový
Zlatá slepice
1979 Causa Králík
Pan Vok odchází
1978 Mladý muž a bílá velryba
1977 Adéla ještě nevečeřela
O moravské zemi
Sázka na třináctku
Zítra vstanu a opařím se čajem
Zlaté rybky
1974 Dvacátý devátý
Na startu je delfín
Skokan
Veselé windsorské paničky (divadelní záznam)
1973 Maturita za školou
1972 Půlnoční kolona
1971 Petrolejové lampy
Tajemství velikého vypravěče
1969 Šest černých dívek aneb Proč zmizel Zajíc?
1968 Jarní vody
Maratón
Tony, tobě přeskočilo
Vánoce s Alžbětou
1967 Dívka s třemi velbloudy
Dům ztracených duší
Jak se krade milión
1966 Martin a červené sklíčko
1965 Finský nůž
Každý mladý muž
Souhvězdí Panny
1963 Okurkový hrdina
1962 Dva z onoho světa
1961 Kotrmelec

TV seriály

1992 Náhrdelník (TV seriál)
1990 Největší z Pierotů (TV seriál)
1989 Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
1983 Lekár umierajúceho času (TV seriál)
1982 Dynastie Nováků (TV seriál)
Malý pitaval z velkého města (TV seriál)
Kuchařinka (E09)
1975 Chalupáři (TV seriál)
Kapřín (E10)
Nejmladší z rodu Hamrů (TV seriál)

Dokumentární

1961 Žurnál FAMU: První občasník (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace