foto

Jerry Basham

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Malé nehody
2003 Skin Horse, The
1997 Odveta (TV film)
1996 Zlomte vaz!
1993 Kouzlo svatební noci (TV film)
Oheň v oblacích
1992 První rodinná spermabanka
1991 Vražedná hra (TV film)

TV seriály

2013 Grimm (TV seriál)
12 dní s Krampusem (S03E08)
2010 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Gone Fishin' Job (S03E07)
1995 Pan nikdo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace