foto

Bernhard Forcher

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Grit
2017 Death House
2016 Salt Water
2014 Freedom
The Boys of Abu Ghraib
Železná srdce
2012 Extracted
2011 Srpen

TV seriály

2018 Dva světy (TV seriál)
No Man's Land - Part One (S01E09)
Shaking the Tree (S01E05)
2017 Dva světy (TV seriál)
The Crossing (S01E01)
2015 The Man in the High Castle (TV seriál)
A Way Out (S01E10)
Three Monkeys (S01E06)
The New Normal (S01E05)
další epizody (7)
2014 Grimm (TV seriál)
Chupacabra (S04E08)
Lovec skalpů (S03E12)
2013 Grimm (TV seriál)
12 dní s Krampusem (S03E08)
Lovci duchů (TV seriál)
Everybody Hates Hitler (S08E13)
1963 General Hospital (TV seriál)

Host

TV pořady

2004 Zibb (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace