foto

Peter Rúfus

  • nar. 11.10.1957 (60 let)
    Liptovský Mikuláš, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Básnik a žena (divadelní záznam)
2000 Ako divé husi (TV film)
1994 Trýzeň svedomia (TV film)
1993 Mladé letá (TV film)
Tanec lásky a smrti (TV film)
1992 Kráľ lesa (TV film)
Najdúch (TV film)
1991 Jacobowski a plukovník (TV film)
Rozruch na onkológii (TV film)
Variácie slávy (TV film)
1990 Fuente ovejuna (TV film)
Sila lásky (TV film)
Vtáčia princezná
Útrapy z rozumu (TV film)
1989 Jánošíkov dar (TV film)
Kamene (TV film)
Čarodejníci (TV film)
1988 Ja to vybavím (TV film)
Peter a Pavel (divadelní záznam)
Piloti
Solúnski bratia (TV film)
Spoločník pána veľkomožného (TV film)
1987 Henrich IV. (divadelní záznam)
Koník z ebenu (TV film)
Mechanici (TV film)
Novoročná rozprávka (TV film)
Rozprávienka vtáča zlaté (TV film)
Tá tajovská voda mútna (TV film)
1986 Sen o kováčovi (TV film)
Smutné radosti (TV film)
Tiene v raji (TV film)
Výnosné miesto (divadelní záznam)
Čarbák (TV film)
1985 Deti (TV film)
Karabínka (TV film)
Medulienka (TV film)
Sekera (TV film)
Štvrtá hlava draka (TV film)
1984 Cesta životom (TV film)
Kto chce získať princeznú (TV film)
Neodchádzaj nocou letnou
Profesor na bielom koni (TV film)
Vymodelujem more (TV film)
1983 Anička Jurkovičová (TV film)
Balada o dome a chodcovi (TV film)
Cesta na krvavé pole (TV film)
Sólo pre Cantus firmus (TV film)
1982 Eva (TV film)
Karenova žena (TV film)
Pevec krásy, pravdy a nádeje (TV film)
1981 Dozrievanie (TV film)
Macbeth (TV film)
Po deviatich rokoch (TV film)
Zaujímaví muži (TV film)
1980 Horacius (TV film)
Patálie s kamerou (TV film)
Princezná s jedným krídlom a jednou plutvou (TV film)
Steny (TV film)
Sú veci, o ktorých sa nehovorí (TV film)
1979 Veľký Mogul (TV film)
1978 Na vysokej skale: Prekliata (TV film)
Sladké bezvládie (TV film)
1968 Maroško (TV film)
1961 Zbabělec
1959 Partyzánská stezka

TV seriály

2014 Ochránci (TV seriál)
2009 První oddělení (TV seriál)
2008 Kutyil s.r.o. (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
1998 Za mestskými múrmi (TV seriál)
1989 Roky prelomu (TV seriál)
1988 Chlapci a chlapi (TV seriál)
Prověrky (E11)
Řádná dovolená (E10)
1986 Gottwald (TV seriál)
1985 Sršne v úli (TV seriál)
1983 Lekár umierajúceho času (TV seriál)
1982 Rozprávky pätnástich sestier (TV seriál)
1980 Svadba bez nevesty (TV seriál)

Dokumentární

2014 Ukryté v lese, schované v tŕstí (TV film) - vyp.
Zomierajú postojačky (TV film) - vyp.
2012 Ich vášňou bola voda - Z dejín potápania na Slovensku (TV film)
2011 Cesty Slovenskom (TV film)
2010 Spojenectví rysů (TV film)
2008 Dunaj - hľadanie čistej vody (TV film) - vyp.
Magická osmička (TV seriál)
2006 Ohrozené krídla (TV film) - vyp.
2001 Váh - zrodenie rieky (TV film) - vyp.
1999 Tri obelisky (TV film)
1991 Nezvestný od vojny alebo posledný americký pilot na Slovensku
Život na mokradiach - vyp.
1989 Nad priepasťou smrti (TV film) - vyp.

TV pořady

1998 Chvíľka poézie (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace