foto

Lynn Hamilton

  • nar. 25.4.1930 (88 let)
    Yazoo City, Mississippi, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Baby's Breath
1997 Walton Easter, A (TV film)
1993 A Walton Thanksgiving Reunion (TV film)
Záhadné zmizení
1988 Elvis and Me (TV film)
1986 Orlové práva
1984 Příběh Jesseho Owense (TV film)
1976 Leadbelly
1974 Hangup
1973 Dream for Christmas, A (TV film)
1972 Billie zpívá blues
Buck a kazatel
1971 Brother John
The Seven Minutes
1959 Stíny

TV seriály

2009 Odložené případy (TV seriál)
Americký sen (S06E19)
2002 Larry, kroť se (TV seriál)
Krazee-Eyez Killa (S03E08)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Port Charles (TV seriál)
Sunset Beach (TV seriál)
1996 Dangerous Minds (TV seriál)
Life's Work (TV seriál)
Moesha (TV seriál)
1994 Sister, Sister (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1991 Dangerous Women (TV seriál)
Sisters (TV seriál)
1989 Generations (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
1986 Amen (TV seriál)
1985 227 (TV seriál)
The Golden Girls (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
Rituals (TV seriál)
1983 Still the Beaver (TV seriál)
Webster (TV seriál)
1982 Knight Rider (TV seriál)
The Powers of Matthew Star (TV seriál)
1979 Kořeny (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Starsky a Hutch (TV seriál)
1974 Good Times (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Mladí a neklidní (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
Ghost Story (TV seriál)
Sanford and Son (TV seriál)
1971 Longstreet (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1970 The Psychiatrist (TV seriál)
1969 Room 222 (TV seriál)
The Bill Cosby Show (TV seriál)
Then Came Bronson (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)

Dokumentární

2015 Earl Hamner Storyteller
2003 Beah: A Black Woman Speaks

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace