foto

Helen Martin

  • nar. 23.7.1909
    St. Louis, Missouri, USA
  • zem. 25.3.2000 (90 let)
    Monterey, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Something to Sing About (TV film)
1999 At Face Value
1998 I Got the Hook Up
Skandál Bulworth
„Sladká“ pomsta (TV film)
1997 I'm Bout It
Sběratel polibků
1996 Nevyhrožuj
1994 Policajt v Beverly Hills III
1993 Pitch, The
1991 Doktor Hollywood
House party 2: Pyžamový mejdan
Poprask v Harlemu
1990 Noční anděl
1989 Jackée (TV film)
1987 Hollywoodská rošáda
1985 Amos (TV film)
1984 Jerk, Too, The (TV film)
Repo Man
1983 Transakce století
1981 Wacko
1979 Better Late Than Never (TV film)
Dummy (TV film)
Lawman Without a Gun (TV film)
1978 Cindy (TV film)
Hero Ain't Nothin' But a Sandwich, A
1974 Přání smrti
1973 Big Daddy (TV film)
1971 Andersonovy nahrávky
1970 Bavlna v Harlemu
Where's Poppa?
1969 J.T. (TV film)
1955 Phenix City Story, The

TV seriály

1996 Show Jamieho Foxxe (TV seriál)
1995 Parent 'Hood, The (TV seriál)
The Wayans Bros. (TV seriál)
1990 Flash (TV seriál)
1987 Plný dům (TV seriál)
1985 227 (TV seriál)
1983 Hardcastle a McCormick (TV seriál)
Whiz Kids (TV seriál)
1982 Brookside (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
1980 Stockard Channing Show, The (TV seriál)
1979 Benson (TV seriál)
1978 Baby, I'm Back (TV seriál)
The White Shadow (TV seriál)
1977 Kořeny (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
What's Happening!! (TV seriál)
1975 Starsky a Hutch (TV seriál)
The Jeffersons (TV seriál)
1974 Good Times (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
That's My Mama (TV seriál)
1972 Maude (TV seriál)
Sanford and Son (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)

TV pořady

1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
1982 Ebony/Jet Showcase (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace