foto

Larry Duran

  • nar. 25.7.1925
    Los Angeles, California, USA
  • zem. 27.11.2002 (77 let)
    Las Vegas, Nevada, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Sluneční hrozba
1989 Klec smrti
1987 Extrémní předsudek
1981 Charlie Chan a kletba Dračí královny
1980 Escape (TV film)
Únos prezidenta
1979 Buck Rogers in the 25th Century
Paradise Connection, The (TV film)
The Glove
Šampion
1974 Hangup
1973 Blue Knight, The (TV film)
Lost Horizon
1972 Billie zpívá blues
1971 Drsný Harry
1968 Cooganův styl
1967 Dobré časy
1966 Strážní loď Sand Pebbles
The Last of the Secret Agents?
1965 Cesta spásy
Cincinnati Kid
1962 Vzpoura na Bounty
1961 Křivák
1960 Mountain Road, The
Sedm statečných
1958 The Flame Barrier
1956 Cesta kolem světa za 80 dní
1955 Frajeři a saze
1954 Egypťan Sinuhet
1953 Tropic Zone
1952 Viva Zapata!

TV seriály

1983 A-Team (TV seriál)
1981 The Fall Guy (TV seriál)
1978 Vega$ (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
1976 The Bionic Woman (TV seriál)
1974 The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
1972 Kung Fu (TV seriál)
1968 Here's Lucy (TV seriál)
It Takes a Thief (TV seriál)
The Outsider (TV seriál)
1967 The Invaders (TV seriál)
1966 Batman (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
T.H.E. Cat (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
I Spy (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace