foto

Igor Latta

  • nar. 2.3.1947 (73 let)
    Pčoline, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Čára
2015 Eva Nová
2003 Želary
2000 Fragmenty z malomesta
Krajinka
Král sokolů
1995 Albert, Albert (TV film)
1993 Anděl milosrdenství
1991 Skús ma objať (TV film)
1990 V rannej hmle
1980 Ja milujem, ty miluješ

TV seriály

2014 Dr. Ema (TV seriál)
Volanie o pomoc (E09)
2012 Rodinné prípady (TV seriál)
2009 V mene zákona (TV seriál)
2003 Útěk do Budína (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Četnické humoresky (TV seriál)
Loupežník (S02E12)
1985 Vlak dětství a naděje (TV seriál)
Návrat domů (E06)

Dokumentární

2011 Slovenské rody (TV seriál)

Divadelní záznam

2018 A. I. Dobrijanskij (divadelní záznam)
1996 Dzeň derešovi (divadelní záznam)
Dzeň kolačovi (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky